4 Mayıs 2013 Cumartesi

Özcan Deniz Karagül Dizisine Geri Dönecek Mi?



ozcan deniz karagul dizisine geri donecekmi 300x225 Özcan Deniz Karagül Dizisine Geri Dönecek Mi?  Usta oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosuyla izleyiciden tam not alan Karagül dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlanmaya başladığından beri oldukça iyi bir reytinge sahip. İlk bölümde Murat karakterini canlandıran Özcan Deniz senaryo gereği abisi tarafından Fırat nehrina atılmış cesedine de ulaşılamamıştı.


     Usta oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosuyla izleyiciden tam not alan Karagül dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlanmaya başladığından beri oldukça iyi bir reytinge sahip. İlk bölümde Murat karakterini canlandıran Özcan Deniz senaryo gereği abisi tarafından Fırat nehrina atılmış cesedine de ulaşılamamıştı.

     Özcan Deniz diziye oldukça çok yakışan ve karakterini çok iyi oynamasıyla birkez daha kendisine hayran bıraktı.
İlk bölümde görünüp kaybolması hayranlarını üzdü.
     Daha önceleri de ağa rolleri yani doğu dizilerinde oynayan Özcan Deniz’i tekrar dizide görebeilecek miyiz soruları kafalara takıldı.

      Çünkü canlandırdığı Murat karakterinin çok iyi yüzme bildiği oldukça çok vurgulanmıştı.
Cesedin de bulunamaması Murat’ın tekrar diziye döneceğine dair umutları yeşertti.
Karagül dizisinin yönetmeniyle yapılan röportajda herkesin merak ettiği o soru soruldu.
Yönetmen Murat karakterinin çok önemli olduğunu ve çok da sevildiğini söyleyerek ileriki bölümlerde Özcan Deniz’in diziye geri dönebileceği müjdesini verdi.

1 yorum:

  1. Donse ne iyi olur.Size rica ediyorum Karagul dizisine donsun.Her kes bunu istiyor.Sahsen benim arkadaslarim. Her gun karagul dizisinden bahs ediyorlar ve Muratin gelmesini istiyorlar.Eyer dizinin reytinqinin olmasini istiyorsaniz Murati getirin!!!Bu harika olur.Bunu yaparmisiniz?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...